به غذای کودک نمک و ادویه نزنید
يكشنبه, ۸ تیر ۱۳۹۳، ۰۸:۴۱ ق.ظ
کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزدبا تاکید بر این که به غذای کودک نمک و ادویه نزنید اظهار کرد: از آنجایی که نمک، شکر و ادویه جات باعث می شوند غذاها طعم بهتری داشته باشند، اما نوزادان و کودکان به طعم طبیعی غذاها نیاز دارند.
علی اکبر کمالی کارشناس صنایع غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن تاکید بر
عدم خوراندن تکه های درشت میوه جات و سبزیجات به کودک عنوان کرد: این تکه
های بزرگ ممکن است باعث خفگی شوند. در هشت ماهگی بهتر است از میوه ها به
شکل پوره استفاده کرد.
وی توصیه کرد: هنگام مصرف میوه ر کودک پوست میوه ها را حتماً جدا کنید و هسته آنها را در آورید، میوه هایی مثل انگور را به همان اندازه طبیعی شان به کودک ندهید و آن ها را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.
این کارشناس همچنیین توصیه کرد: به هنگام دادن گوشت به کودک بسیار دقت شود هرگز به یک کودک هشت ماهه، هات داگ یا سوسیس و غذاهایی از این قبیل داده نشود.
کمالی با بیان این که گوشت پخته به کودک داده شود گفت: گوشت را حتماً را به صورت پوره و کاملاً له درآورید، رشته های گوشت با دندان های اندک و کوچک کودک خردسال آسیاب نمی شوند و ایجاد خفگی می کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
وی توصیه کرد: هنگام مصرف میوه ر کودک پوست میوه ها را حتماً جدا کنید و هسته آنها را در آورید، میوه هایی مثل انگور را به همان اندازه طبیعی شان به کودک ندهید و آن ها را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.
این کارشناس همچنیین توصیه کرد: به هنگام دادن گوشت به کودک بسیار دقت شود هرگز به یک کودک هشت ماهه، هات داگ یا سوسیس و غذاهایی از این قبیل داده نشود.
کمالی با بیان این که گوشت پخته به کودک داده شود گفت: گوشت را حتماً را به صورت پوره و کاملاً له درآورید، رشته های گوشت با دندان های اندک و کوچک کودک خردسال آسیاب نمی شوند و ایجاد خفگی می کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران